EGAM Kruijk Publishing

  • Stacks Image 29

  • Stacks Image 30

Richard van Rijswijk

Richard van Rijswijk begon op 7 jarige leeftijd met pianospelen en orgelspelen bij diverse docenten.

Op 13 jarige leeftijd ging Richard van Rijswijk vier jaar studeren op de speciaal voor jonge talenten opgerichte School voor Muziek en Dans.

Gediplomeerd, op de zeer jonge leeftijd van net 23 jaar, voltooide Richard van Rijswijk zijn hoofdvak piano op het Rotterdams Conservatorium (tegenwoordig genaamd CODARTS). Hij heeft hoofdvak klassieke pianolessen genoten van Frans van Hoek. Als gediplomeerd docent heeft hij privé pianolessen lichte muziek gevolgd bij de heren Jan Laurens Hartong en later van Rob van der Linden.

Pianoles geven zat Richard van Rijswijk al vroeg in het bloed en hij begon dan ook op 16 jarige leeftijd met pianoles geven aan zijn eerste volwassen leerling. Op dit moment lopen de leeftijden van de leerlingen uiteen van 7 tot 90 jaar!


Sinterklaasliedjes

Bevat 10 bekende Sinterklaas liedjes in Boogie Style voor 2 of 4 handen. Dit boek bevat 30 audiofiles, zodat je iedere partij mee of samen kunt spelen.
Nu ook verkrijgbaar voor:
Bb Trompet, Dwarsfluit, Trombone, Klarinet en Bb & Eb Saxofoon.

 

Jazz, Boogie & Blues

Bevat 8 eigen composities voor 2 of 4 handen. Dit boek bevat 24 audiofiles, zodat je iedere partij mee of samen kunt spelen.